Terug

 • TOP PRODUCTEN VOOR HAAR EN BAARD
 • ALTIJD DE SCHERPSTE PRIJZEN
 • GRATIS VERZENDING VANAF 50.- INC BTW

Saldo cadeaubon controleren

Retourneren

Kan ik een artikel retourneren of Ruilen?

Retourneren kan binnen 14 dagen na aankoop.

Binnen deze 14 dagen heb je het recht om aanspraak te maken op het herroepingsrecht. 

 

Wat wil je retourneren?

 

Wil je een kleurboek of verbruiksartikel (zoals shampoo, gel, wax, enzovoorts) binnen 14 dagen retourneren? Dat kan als de verpakking van het verbruiksartikel ongeopend is en de inhoud ongebruikt is.

Wil je een tool (zoals kappersschaar, stijltang, krultang, enzovoorts) binnen 14 dagen retourneren? Dat kan als het product niet is gebruikt of beschadigd en in de originele verpakking terugstuurt. Hierbij dienen zowel product als verpakking er netjes uit te zien, niet gescheurd of gedeukt. Ofwel in de oorspronkelijke staat te verkeren.

- Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben.

- Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

-Tondeuses, krultangen en scharen die zijn gebruikt en/of aangebroken worden niet retour genomen, om hygiënische redenen.

 

Hoe retourneer ik een product?

 

Controleer eerst of je retour bestelling aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Verpakking is compleet en niet gedeukt of gescheurd.
 • Zodra wij je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, storten wij binnen 5 werkdagen het bedrag retour op de rekening waarmee je betaald hebt.
 • De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor je eigen rekening. Dit geldt niet indien het een beschadigd of incompleet artikel betreft, dan word het vergoed.
 •  

Voldoet je retourzending niet aan de voorwaarden?

 

Geopende artikelen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden blijven jouw eigendom. Deze artikelen worden naar je teruggestuurd en de gemaakte kosten zullen in rekening worden gebracht. We nemen contact met je op en brengen de retour kosten in rekening. Na ontvangst betaling, sturen we het artikel naar je terug.

 

Is je retour niet aangekomen?

 

Barbierzaak kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zendingen die niet bij Barbierzaak aankomen. Overweeg dus of je je zending aangetekend en verzekerd wil versturen.

 

Kan ik een product ook ruilen?

 

Helaas is het niet mogelijk te ruilen. Je kunt het product wat niet bevalt retour sturen in verkoop staat en bij goedkeuring door ons, word het bedrag van het artikel retour gestort op de rekening, waar je de bestelling hebt betaald. Vervolgens kun je een nieuw product weer bestellen in onze webshop.

 

Terugbetaling verzendkosten

 

De kosten die je maakt om een product naar ons terug te sturen omdat het geruild of gecrediteerd moet worden, zijn voor je eigen rekening. Voor de handling en het verzenden van uw bestelkling, houden wij standaard 4.99 op uw uw orderbedrag in. U krijgt dus uw aankoopbedrag terug min 4.99.

Voor het retourneren van een defect product word het standaard bedrag van € 7.25 aan de klant vergoed.

Retouradres:

Kappersshop afd retouren

Noorderdwarsvaart 31

9203 CA Drachten

 

 

Categorieën:
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Barbierzaak / - Reviews @
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »