Terug

  • TOP PRODUCTEN VOOR HAAR EN BAARD
  • ALTIJD DE SCHERPSTE PRIJZEN
  • GRATIS VERZENDING VANAF 50.- INC BTW

HEY JOE! (70)

Filters

HEY JOE!

Hey Joe! 

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van mannen die geïnteresseerd zijn in hun persoonlijke verzorging, is in 2014 in Spanje het merk Hey Joe! opgericht en ontwikkeld. Hey Joe! zag de behoefte om moderne barbershops te voorzien van de tools die professionals nodig hebben in hun dagelijkse werk.

De producten zijn gemaakt door barbiers, voor barbiers. Met eens streng beleid voor extreem hoge kwaliteit, waarbij de formules worden ontwikkeld met de beste grondstoffen die op de markt verkrijgbaar zijn. En met de hand gemaakt in kleine hoeveelheden om de kwaliteit en exclusiviteit te waarborgen.

Gepassioneerd over beeld, grote belangstelling en zorg is besteed aan het ontwerpen van de verpakking. Het krokodil logo vertegenwoordigt geduld, wijsheid, helderziendheid en het overlevingsinstinct. Net als de krokodil zijn barbiers en de nobele kunst van het verzorgen sinds onheuglijke tijden op onze planeet bekend.

Eerste stappen van het project Steve Jobs zei ooit:

"Waarom bij de marine gaan als je een piraat kunt zijn?"

Dus dat is wat we deden. Met evenveel inzet en enthousiasme besloten we deze nieuwe uitdaging aan te gaan: onze eigen kappersproducten vervaardigen, 100% gemaakt in Spanje en met onze eigen formules. Een van onze eerste beslissingen was om Joe, totem en afbeelding van het project op te nemen in het team. Deze krokodil symboliseert het geduld en de toewijding die we toepassen op elke balsem, olie of shampoo. Omdat we willen dat alles van de hoogste kwaliteit is en dat u dat merkt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Barbierzaak / - Reviews @