Terug

 • TOP PRODUCTEN VOOR HAAR EN BAARD
 • ALTIJD DE SCHERPSTE PRIJZEN
 • GRATIS VERZENDING VANAF 50.- INC BTW

Kappersstoelen (27)

De kappersstoelen van Barbierzaak zijn uiterst geschikt voor iedere barbier. Een goede, comfortabele zitplaats voor jouw klanten is een must. Een kappersstoel met pomp of verstelbare rugleuning is dan ideaal. Bekijk de kappersstoelen van Barbierzaak.

Filters

Verschillende soorten kappersstoelen

Je vindt veel verschillende soorten kappersstoelen wanneer je deze wilt aanschaffen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een goedkope kappersstoel, maar wij zouden adviseren om niet te bezuinigen op comfort. Jouw klant zit hier een tijdje op, terwijl jij als barbier bezig bent met het herenkapsel.

Wat zorgt voor extra comfort is een kappersstoel met pomp. Hiermee kun jij ergonomisch werken en jouw comfort verhogen. Het comfort van de klant kun je met een variant met verstelbare rugleuning verhogen. Hiermee kun jij deze hoger of lager zetten, zodat je klant voldoende steun in de rug heeft.

Kappersstoel vs. andere stoelen

Vaak krijgen wij de vraag of een kappersstoel anders is dan een barbierstoel. Het antwoord is simpel, ja. Een barber chair heeft namelijk een aantal extra’s. Doordat je bij mannen vaak de nek moet scheren of andere delen van het haar moet kunnen trimmen is het belangrijk dat de stoel verstelbaar is.

Niet alleen de rug van een stoel bij de barbier is verstelbaar, maar ook de neksteun kun je vaak aanpassen. Hierdoor blijft het comfortabeler voor de klant die rustig kan zitten of liggen én voor de barbier. De uitkomst is ook mooier, aangezien de barbier overal goed bij kan.

De kwalitatieve merken voor jouw zaak

Barbierzaak heeft een aantal merken gekwalificeerd die goed zijn voor jouw barbierzaak. Wij zijn fan van Mirplay en Sibel. Hierbij hebben wij een ruim aanbod voor de mannelijke klanten, maar ook kinder kappersstoelen. Deze zijn bijvoorbeeld in de vorm van een autootje. Hierdoor blijven kinderen beter zitten, aangezien ze afleiding hebben.

Verder zijn deze twee merken uiterst kwalitatief. De stoelen bevatten armleuningen, kwalitatieve rugleuningen en in de meeste gevallen ook een pomp om de hoogte mee te verstellen. Er zijn verschillende modellen die je kunt uitzoeken. Van hoekige vormen tot ronde randen en meer! Ook zijn er varianten die op wieltjes hebben of juist een vaste poot.

Punten om op te letten voor het aanschaffen

Wanneer jij van plan bent om een stoel te kopen dan zijn er een aantal punten waar je op kunt letten. Wij zetten deze voor je op een rij.

 • Past de stoel bij jouw interieur – straalt de stoel de kwaliteit uit die jij wilt overdragen. Dit is het eerste wat de mannen zien wanneer ze de barbierzaak binnenlopen. Je wilt er dan wel voor zorgen dat eerste indruk goed is.
 • Past het binnen het budget – je kunt je scheel betalen aan nieuw interieur voor de salon, maar in sommige gevallen zijn goedkope kappersstoelen ook voldoende. Hierbij lever je eventueel in op het materiaal; geen echt leer, maar kunstleer.
 • Zorg dat jij er comfortabel in zit – wanneer jij het lekker vindt zitten dan zullen anderen dit ook vinden. Is de stoel te hard? Dan voel jij dit snel genoeg. Let er natuurlijk op dat de klant hier een tijdje in moet zitten, dus comfort is gewenst!
 • Extra’s die op de stoel zitten – in sommige gevallen wil jij de rug- of nekleuning verstellen. Zorg er dan voor dat deze functionaliteit op de stoel zit. Je kunt ook de hoogte verstellen met een pomp of manueel. Kijk wat jij fijn vindt werken.
 • Wil jij een stoel met wieltjes of met een vaste poot – voor beide zijn voor- en nadelen te vinden. Kijk goed naar wat jouw voorkeur heeft.

Wil jij meer advies voor je een stoel voor jouw barbierzaak koopt? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen je alles vertellen over de salon inrichting en de barber tools die jij nodig hebt om te kunnen beginnen.

Kappersstoelen kopen bij Barbierzaak

Een kapperstoel kopen doe je bij Barbierzaak. Hier vind je alles voor jouw salon, van de hoogste kwaliteit. Wij kunnen jou adviseren over alle professionele producten en kwalitatieve tools die onmisbaar zijn. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van kappers en barbiers ben jij altijd voorzien van de beste items. Benieuwd? Kom kappersstoelen kopen bij Barbierzaak!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Barbierzaak / - Reviews @