Terug

  • TOP PRODUCTEN VOOR HAAR EN BAARD
  • ALTIJD DE SCHERPSTE PRIJZEN
  • GRATIS VERZENDING VANAF 50.- INC BTW

Coupeschaar (35)

Met een coupeschaar kun jij het haar uitdunnen. Naast uitdunnen kun je met een modelleerschaar het haar inkorten, door middel van opknippen. Heb jij coupescharen nodig? Bekijk ons assortiment hier.

Filters

Wat is een coupeschaar precies?

Een coupeschaar is geschikt om het haar uit te dunnen. Voor mannen met dikke bossen haar is het verstandig om een coupeschaar te gebruiken. Door de functie van de schaar met de snijbladen kun jij tijdens het knippen het haar uitdunnen. Dit werkt een stuk efficiënter dan zonder deze functie.

Waarom een coupeschaar onmisbaar is voor barbiers

Met een coupeschaar maak jij de mooiste looks. Naast het uitdunnen kun je het haar ook choppen en inkorten. Een barbier kan niet zonder deze tool! Je hebt een snijvlak die getand is en een die vlak is. Door de combinatie hiervan is het heel geschikt om het haar uit te dunnen.

Je vindt verschillende coupescharen in ons assortiment. Kies voor een model met veel tanden voor een fijne uitdunning en voor weinig tanden voor een grove uitdunning. Hiermee creëer je twee compleet verschillende looks.

De populaire merken coupescharen

Bij Barbierzaak heeft een aantal populaire merken coupescharen waar iedere barbier enthousiast van wordt. Naar de Tondeu, Sibel en Kiepe merken zijn er twee die op het professionele gebied eruit springen.

Jaguar coupeschaar

Een zeer professioneel merk met een hoge kwaliteit schaar. De T33 kamiyu van Jaguar is een populair model en wordt door veel kappers en barbieren gebruikt. Door de 28 tanden zul je met deze schaar een prachtige finish krijgen. Onmisbaar in jouw salon dus!

Kyone coupeschaar

Een populair merk op het gebied van coupescharen is Kyone. Zij ontwikkelen ergonomische producten waardoor je comfortabel kunt knippen. Alle scharen bevatten een convex snijblad voor een perfecte cut.

   

Wat is het verschil tussen en coupeschaar en een effileerschaar?

Vaak zie je ook effileerscharen voorbij komen. Wat is het verschil tussen dat product en een coupe schaar? Vaak worden deze door elkaar gehaald, wat een heel ander effect geeft op je uiteindelijke look.

De coupescharen kunnen het haar knippen en uitdunnen, waarbij een effileerschaar alleen het haar uitdunt. Wanner deze door elkaar worden gehaald krijg je dus een heel ander kapsel dan je had bedoeld.

Hoe gebruik je deze tool?

Nu je weet wat een coupe schaar is, is het tijd om te kijken hoe je het gebruikt. Doordat het product bedoeld is om het haar uit te dunnen klinkt het logisch om dit niet in dun haar te gebruiken. Het wordt vaak in dik of zeer dik haar gebruikt. Het uitdunnen ziet er vaak mooier uit bij dik haar. Verder is een coupeschaar hetzelfde te gebruiken als een kappersschaar.

Onderhoud van de schaar

Na de aanschaf wil je zo lang mogelijk genieten van je nieuwe product. Daardoor is het goed om te weten hoe je het moet onderhouden. Op deze manier kun je de levensduur verlengen en hoef je minder vaak een nieuwe schaar te kopen.

  • Berg de schaar goed op na gebruik, hierdoor voorkom je krassen.
  • Maak het na gebruik goed schoon met water en droog het af.
  • Gebruik zo nu en dan een drup olie om de scharen soepel te houden.

Wanneer je deze drie stappen doet, verleng je de levensduur en de scherpte van de scharen met een lange tijd. Zeker de moeite waard!

Een coupeschaar kopen bij Barbierzaak

Wil jij een coupeschaar kopen? Barbierzaak is de plek voor jou. Bij ons vind je alles voor jouw barbiersalon en zorg je ervoor dat de mannen met mooie kapsels en baarden je salon verlaten. Wij verkopen namelijk alleen de beste producten en professionele merken.

Wil jij graag meer informatie voor je een product koopt? Neem dan contact met onze klantenservice op. Zij kunnen jou altijd verder helpen! Bel naar 0512-543258 of mail naar [email protected]. Weet jij al wat je nodig hebt? Een coupeschaar kopen doe je bij Barbierzaak!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Barbierzaak / - Reviews @