Terug

  • TOP PRODUCTEN VOOR HAAR EN BAARD
  • ALTIJD DE SCHERPSTE PRIJZEN
  • GRATIS VERZENDING VANAF 50.- INC BTW

PACINOS (1)

Filters

PACINOS

Over Pacinos Signature Line:

Eric 'Pacinos' De Barber is een inwoner van Queens, New York die als tiener naar Zuid-Florida is overgestapt. Tijdens zijn middelbare schooltijd was hij geïnteresseerd in het knippen van haar als hobby. Kort na zijn afstuderen ging hij naar de Amerikaanse marine. Hij heeft zijn land vier jaar lang met trots gediend. Tijdens zijn diensttijd ging hij 's nachts naar de Cosmetology School om zijn passie na te jagen en keek nooit achterom. Hij is een detailgericht persoon die ambitieus en ijverig is in zijn carrière.

Hij is al meer dan 15 jaar kapper-stylist, en werkt met grote sterren / beroemdheden zoals: Sean 'P. Diddy 'Combs, Sean' Jay Z 'Carter, Chris' Ludacris 'Bridges en Kevin Hart om er maar een paar te noemen. Hij heeft internationaal gereisd als Platform Artist Educator voor WAHL Clippers. Hij heeft een reeks APP's genaamd 'Pacinos' beschikbaar om te downloaden in de iTUNES Android Market, waarin hij en een elite team van kappers je stap voor stap leren hoe je een aantal van de nieuwste kapsels van vandaag kunt doen.

Pacinos zag dat er een leegte was in de productindustrie voor heren haarverzorging, dus besloot hij zijn eigen mannen haarcosmetica lijn te lanceren, 'Pacinos Signature Line'.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Barbierzaak / - Reviews @