Terug

 • TOP PRODUCTEN VOOR HAAR EN BAARD
 • ALTIJD DE SCHERPSTE PRIJZEN
 • GRATIS VERZENDING VANAF 50.- INC BTW

Kappersscharen (67)

Ben jij op zoek naar kappersscharen? Bij Barzierzaak vind je professionele kappersscharen, varianten voor linkshandigen en een aantal sets. Bekijk het assortiment kappersscharen bij Barbierzaak.

Filters

Kappersscharen kopen bij Barbierzaak

Kappersscharen kopen doe je bij Barbierzaak. Hier ben je voorzien van de beste kwaliteit, de professionele merken én een goede prijs. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat je altijd een kappersschaartje vindt.

Bij ons vind je diverse, professionele merken, zoals Jaguar, Kyone en Sibel. Bestellen gaat gemakkelijk in onze webshop en je vindt altijd de scherpste prijzen. Daarnaast zorgt Barbierzaak voor een snelle bezorging. Heb je hulp nodig? Ook dat is geen probleem. Onze specialisten kunnen jou alles uitleggen en zorgen voor een kappersschaar naar jouw wensen.

Waar voldoet een professionele kappersschaar aan?

Een professionele kappersschaar is geschikt voor alle haartypes. Daarnaast is het wel belangrijk om te weten dat er verschillende scharen zijn voor diverse technieken. Detailwerk vraagt om een kleiner kappersschaartje dan grof knipwerk. Kijk ook goed naar de snijbladen van de schaar. Er bestaan vlakke snijbladen en convex snijbladen. Het convex snijblad is bol afgesneden.

Een kappersschaar voor professioneel gebruik heeft een ergonomische greep. Hiermee kun jij hele dagen knippen en trimmen, zonder last te krijgen van polsen en handen. Dit is uiterst belangrijk voor de gezondheid van de barbiers.

Diverse varianten geschikt voor iedere Barbier

De variaties in scharen voor kappers is divers. Barbiers hebben veel opties en die zijn ook nodig voor de verschillende kapsels. Hieronder een overzicht van de verschillende varianten.

 • Een kappersschaar linkshandig – de meeste varianten zijn gemaakt voor rechtshandigen, maar bij Barbierzaak vind je ook linkshandige kappersscharen.
 • Coupeschaar – een variant waarmee je het haar kunt uitdunnen en opknippen.
 • Jaguar kappersschaar – het premium brand voor barbiers. De beste kwaliteit voor de beste prijs.
 • Kyone schaar – een topmerk voor barbiers. Hoge kwaliteit en goede prijzen.
 • Effileerschaar – een schaar waarmee je je haar kunt uitdunnen.

Voor alle kapsels en looks zijn er verschillende scharen. Hierbij is Barbierzaak de plek voor jou. Een kappersschaar set is ook ideaal. Op deze manier heb je alle scharen in één keer besteld.

Kies voor de kappersscharen van Barbierzaak

Bij Barbierzaak vind je de beste kappersscharen en de beste service. Je krijgt gratis verzending boven de €50,- en wij kunnen je advies geven over de beste producten. Zowel voor rechtshandigen als voor linkshandigen hebben wij de producten die je nodig hebt.

Ben jij een barbier en heb jij je eigen zaak? Dan is dit een tool die niet mag ontbreken in je salon. Hiermee knip jij de mannen met souplesse en creëer jij prachtige resultaten. Een nieuwe schaar is het perfecte gift voor kappers en barbiers. Benieuwd? Bestel dan gemakkelijk en snel je nieuwe kappersscharen bij Barbierzaak.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Barbierzaak / - Reviews @