Terug

Sibel Belt 3 Scharenholster Croco

  • Belt 3 Scharenholster Croco
  • Belt 3 Scharenholster Croco

24 Uurs Levering

    Sibel Belt 3 Scharenholster Croco voor het veilig opbergen van maximaal 3 scharen + vakken voor kammen en ander materiaal. Extra horizontaal vak met ritssluiting. Zwart kunstleer croco.

    28,95

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Altijd Voordelig Bestellen
    • Het Grootste Assortiment
    • Achteraf Betalen met AfterPay
    • Gratis Bezorgd Vanaf € 50.-
    Placeholder9.8

    uit 3000+ reviews

    “Snelle levering , alles compleet, goed verpakt.”

    Productomschrijving

    Sibel Belt 3 Scharenholster Croco

    De Sibel Belt 3 Scharenholster Croco scharentasje is ideaal voor iedere kapster. I

    n de salon heb je hem elke dag om. Dus moet het prettig zitten, praktisch zijn en het moet er natuurlijk leuk uitzien. Met de Holster Belt 3 heb je al je gereedschap direct bij de hand. Het scharen tasje Holster Belt 3 is geschikt om drie scharen in op te bergen. Via de handige insteek vakken heb je ze direct bij de hand als je ze nodig hebt. Ook heeft de holster een vak om kammen te bewaren en extra haakjes aan de voorzijde om klemmen of ander materiaal te bewaren. Aan de bovenzijde zit nog een extra horizontaal vak voorzien van een ritssluiting. Dit kan soms handig zijn om geld in op te bergen nadat je met de klant hebt afgerekend. Maar natuurlijk ook om even de klanten kaart tijdelijk in te steken.

    De Holster Belt 3 is voorzien van een riem van zwart nylon die verstelbaar is. Je kunt dus zelf de gewenste voorkeur in stellen. Wat strakker om je middel of los scheef hangend op de heupen. Het kan allemaal. Materiaal De Belt 3.

    Holster is gemaakt van zwart kunstleer. En de naam croco zegt het al. Het materiaal heeft een krokodillenleer look. Uiteraard is het zeer duurzaam materiaal wat lange tijd mee gaat. Uitermate geschikt voor intensief gebruik.

    Afmetingen:

    Het scharen tasje heeft een afmeting van 19 centimeter hoog en is 25 centimeter breed. Precies afgestemd op de afmetingen van de scharen en kammen die je er in op kunt bergen.

    Bestel de Sibel Belt 3 Scharen holster Croco voordelig en snel online op bij www.barbierzaak.nl

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Belt 3 Scharenholster Croco

      Belt 3 Scharenholster Croco

      28,95

      Barbierzaak / - Reviews @