Terug

Sibel Eye Vac Haarstofzuiger

24 Uurs Levering

  Sibel Eye Vac Haarstofzuiger zuigt het haar automatisch op wanneer u het voor de zuigopening veegt. Het word opgevangen in een opvang bak. Keurig schoon.

  316,50 249,- Gratis verzending

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Altijd Voordelig Bestellen
  • Het Grootste Assortiment
  • Achteraf Betalen met AfterPay
  • Gratis Bezorgd Vanaf € 50.-
  Placeholder9.8

  uit 3000+ reviews

  “Snelle levering , alles compleet, goed verpakt.”

  Productomschrijving

  Sibel Eye Vac Haarstofzuiger

  Sibel Eye Vac Haarstofzuiger

  Deze zeer handige en nette haarstofzuiger, maakt u salon haar vrij. U veegt het haar voor de zuigopening en zet het apparaat aan. De Eye Vac zuigt het haar op. Wanneer de opvang bak vol is kunt u deze legen.

  De opvang bak heeft een inhoud van 6 liter. Je kunt de Eye Vac instellen op continu gebruik of wanneer je er haar voor veegt en de sensoren het haar detecteren en het opzuigen in werking zetten.

  Kenmerken en eigenschappen:

  • Haarstofzuiger
  • Sterkte: 1400 watt
  • Aan en uitschakelaar
  • Met uitneembare filter
  • Afmetingen: 52 cm hoog, 34 cm breed en 22 cm diep.
  • Uitneembare opvangbak

  Bedieningsinstructies:

  Opmerking: De Eye Vac kan niet werken wanneer de bedieningsschakelaar in de OFF- stand staat.

  1. Draai de bedieningsschakelaar op de MAN-stand voor manuele werking of op fe auto-stand voor automatisch gebruik. Het indicator lampje POWER zal branden wanneer de bedieningsschakelaar in één van beide standen staat.
  2. In de MANUAL-midus veegt u vuil naar de inlaat onderaan het toestel, drukt u op de knop om de manuele modus te activeren en laat u de Hairbuster het vuil opzuigen via de inlaat en naar de opvanbak.
  3. Opmerking: De MANUAL-modus duurt 5 seconden. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kan het nodig zijn de knop om de manuele modus te activeren, meermaals in te drukken.
  4. Wanneer de bedieningsschakelaar in de AUTO- stand staat, veegt u afval naar de inlaat onderaan het toestel. De Eye-Vac sensoren zullen het vuil detecteren en automatisch een getimede zuig cyclus starten die eindigt zodra de Eye-Vac sensoren geen vuil meer detecteren. De Hairbuster zal het vuil via de inlaat naar de opvangbak zuigen zonder dat u zich hoeft te bukken of het vuil hoeft aan te raken.
  5. Gebruik de knop om de manuele modus te activeren om te beginnen met stofzuigen, hetzij in de MANUAL- modus, hetzij in de AUTO- midus.
  6. Als het vuil zich ophoopt. moet de opvangbak worden geleegd, Het indicator lampje van de opvangbak geeft aan wanneer het tijd is om de opvangbak te legen.

  Bestel nu de Sibel Eye Vac Haarstofzuiger voordelig en betrouwbaar online bij www.barbierzaak.nl

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Eye Vac Haarstofzuiger

   Eye Vac Haarstofzuiger

   316,50 249,-

   Barbierzaak / - Reviews @