Terug

DANDY MAN HAIR COLOR 3 (DONKERBRUIN) - 60ml

24 Uurs Levering

  DANDY - MAN HAIR COLOR 3 (DONKERBRUIN) - 60ml

  12,05 9,60

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Altijd Voordelig Bestellen
  • Het Grootste Assortiment
  • Achteraf Betalen met AfterPay
  • Gratis Bezorgd Vanaf € 50.-
  Placeholder9.8

  uit 3000+ reviews

  “Snelle levering , alles compleet, goed verpakt.”

  Productomschrijving

  DANDY MAN HAIR COLOR 3 (DONKERBRUIN) - 60ml

  Dandy Hair Color is een professionele crèmekleuring voor de man, zonder ammonia. Het dekt in vijf minuten de grijze haren, waardoor de haarkleur wordt opgefrist.

  Dandy Hair Color geeft een natuurlijk resultaat met neutrale, niet warme of koude, highlights. Geeft geen uitgroei omdat de highlights geleidelijk verdwijnen binnen 5-6 weken.

  Inhoud: Tube 60 ml

  Gebruik:

  Draag altijd geschikte wegwerphandschoenen tijdens de voorbereiding en behandeling van Dandy Hair Color. De kleurnuances moeten met Developer 10 Volume (3%) worden gemengd in de verhouding 1:1. Giet 30 ml Developer in de dispenser flacon. Voeg 30 ml Dandy Hair Color crème toe. Goed schudden totdat er een gelijkmatige crème is verkregen.

  BEHANDELING: Breng met de flacon het mengsel direct aan op droog en ongewassen haar.

  Eerste behandeling: Aanbrengen op de aanzet, volledige haarlengtes en punten. Vijf, tien minuten laten inwerken. Aan het eind van de inwerktijd overvloedig met water uitspoelen, totdat alle resten van het mengsel uit het haar zijn verdwenen. Gebruik een geschikte shampoo. N.B. Houd de inwerktijd aan. Een langere inwerktijd kan resulteren in een intensere kleuring.

  Vervolgbehandelingen: Breng het product op vanaf de aanzet, en vervolgens op de haarlengtes en de punten. Maximaal vijf, tien minuten laten inwerken. Bescherm uw handen met geschikte wegwerphandschoenen gedurende de voorbereiding en behandeling. Uitsluitend gebruiken met de aanbevolen waterstofperoxide, maximaal 10 volume (3%). Volg de aangegeven hoeveelheden. Gebruik voor het opbrengen geen kammen of andere metalen instrumenten. Onmiddellijk aanbrengen met de daarvoor bestemde flacon. Meng de crème en Developer totdat een gelijkmatig mengsel is verkregen. Houd de aangegeven inwerktijden aan. Na de behandeling het haar goed uitspoelen.

  DANDY HAIR COLOR 60ml bestel je voordelig en snel online bij www.barbierzaak.nl

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   MAN HAIR COLOR 3 (DONKERBRUIN) - 60ml

   MAN HAIR COLOR 3 (DONKERBRUIN) - 60ml

   12,05 9,60

   Barbierzaak / - Reviews @